Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 54 234 продукта и наличност над 4 468 523 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
54 234 продукта в наличност.
4 468 523 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бензинови храсторези

Имате голяма градина, която се нуждае от подрязване? С бензиновите храсторези в онлайн магазин „Баш Майстора“ дори твърде големите клони не представляват пречка за Вас. С тези тример машини под ръка, Вие получавате добра производителност и съвсем нисък разход на гориво срещу минимално количество емисии, а леката им конструкция Ви позволява да работите дълго време без да чувствате умора.

 

Бензиновият прътов храсторез MAKITA EN4951SH е с висока маневреност. Ефективната система за смазване на двигателя позволява накланянето на инструмента под всякакъв ъгъл дори и при продължителна работа.

 

Бензиновият телескопичен храсторез MAKITA EN4950H позволява работа от всякаква позиция. Вграденият съединител служи за предотвратяване на движение на ножа, докато режещата глава е сгъната.

 

Бензиновият храсторез HITACHI/HIKOKI CH24EBP работи с двигател с мощност 620W и обем 23.9 cm3. Ръкохватката е с антивибрационна система и се регулира бързо и лесно със заключващ бутон на 0, 45 и 90° вляво и дясно.

 

Бензиновият храсторез HITACHI/HIKOKI CH24ECP e проектиран с бързовъртяща се ръкохватка, което е предимство, ако искате да режете от различни позиции. Антивибрационната система прави работата по-спокойна.

 

Бензиновият храсторез MAKITA (EH5000W, EH6000W, EH7500W) e изключително ефективен инструмент с нож със специално покритие, което го защитава от надраскване и повреди, и осигурява по-дълъг срок на експлоатация.

 

Бензиновият храсторез RAIDER RD-GHT02 е подходящ за рязане и оформяне на живот плет и храсти. Характеризира се с високо качество, здравина, сигурност и ефективност. Антивибрационната система намалява нивото на умора у работещия при дълги работни сесии.

 

Бензинови храсторези на марката STIHL ще намерите както в онлайн магазин „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.