Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бензинови храсторези

Имате голяма градина, която се нуждае от подрязване? С бензиновите храсторези дори твърде големите клони не представляват пречка за Вас.

 

С тези тримери под ръка Вие получавате добра производителност и съвсем нисък разход на гориво срещу минимално количество емисии, а леката им конструкция Ви позволява да работите дълго време без да чувствате умора.

 

Особености на бензиновите храсторези

 

Бензиновите храсторези са много по-мощни от електрическите. Те осигуряват повече обороти в минута и имат по-голямо разстояние между остриетата, което позволява рязане на доста по-дебели клони.

 

Моторните храсторези могат да обработват големи площи за по-малко време от електрическите. Тези машина са и по-опасно поради голямата си мощност. За повишаване на безопасността много модели са оборудвани с предпазител, който надеждно защитава тялото на оператора и намалява риска от нараняване.

 

Бензиновите храсторези са подходящи за професионална употреба.

 

Защо да изберете бензинов храсторез от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме бензинови храсторези, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.