Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Бензинови въздуходувки

Бензиновите въздуходувки са по-мощни и по-тежки от другите. Те са предпочитан избор за големи пространства и строителни площадки.

 

Бензиновата духалка e пригодена да се носи на гръб, като така значително се улеснява употребата им.

 

Листа, отпадъци, мръсотия, сняг – нищо не може да застане на пътя на бензиновите въздуходувки, които се предлагат в онлайн магазин „Баш Майстора“. С удобни дружки, лесна и интуитивна смяна на маслото, с четиритактови двигатели, които са много по-ефикасни и екологично чисти, тези бензинови духалки за листа са сигурен и бърз начин да възвърнете неподправения чар на Вашата градина.

 

Защо да изберете бензинова въздуходувка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме бензинови въздуходувки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.