Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Бензинови въздуходувки

Листа, отпадъци, мръсотия, сняг… нищо не може да застане на пътя на бензиновите въздуходувки, предлагани от онлайн магазин „Баш Майстора“! С удобни дръжки, лесна и интуитивна смяна на маслото, с четиритактови двигатели, които са много по-ефикасни и екологично чисти, тези духалки за листа са сигурен и бърз начин да възвърнете неподправения чар на Вашата градина. Изберете бензинова въздуходувка сега и си спестете време, пари и усилия!

 

Бензиновата въздуходувка MAKITA BHX2501 е устроена така, че може да се превърне в листосъбирач с комплект за засмукване. Има плъзгащ се капак на запалителната свещ за по-лесен достъп.

 

Бензиновата въздуходувка MAKITA EB5300TH е с удобен самар за носене на гръб. 4-тактовият двигател е по-ефективен и екологично чист в сравнение с обикновените двигатели.

 

Бензиновата въздуходувка RAIDER RD-GBV05 се използва като въздушна метла за издухване и събиране на дребни отпадъци, при почистване на външни пространства, както и като листосъбирач.

 

Бензиновата въздуходувка HITACHI/HIKOKI RB27EAP съчетава мощност с лекота на използване. Оборудвана е с новоразработен 27-кубиков двигател с нисък разход на гориво. Превключването между въздуходувка и прахосмукачка става без инструменти.

 

Бензиновата въздуходувка MAKITA EB7660TH е оборудван с 4-тактов двигател, а ниското ниво на шум и вибрации намаляват вредното влияние на инструмента върху организма на потребителя.

 

Бензиновата въздуходувка RAIDER RD-GB06 е подходяща за почистване на листа и дребни отпадъци от градински площи, детски площадки и малки паркове. Тя е с максимална скорост на въздуха 252 км/час и обем на резервоара за гориво 1.2 л.

 

Бензиновата въздуходувка STIHL BG 86 служи за почистване на големи площи от листа и трева благодарение на HD2 филтъра, който е подходящ за използване и в силно запрашени райони.

 

Бензиновата въздуходувка STIHL BR 200 е много лек и компактен уред с антивибрационна система STIHL.

 

Бензиновата въздуходувка STIHL BR 430 е подходяща за обдухване и комфортно отстраняване на окосена трева и отрязани клонки от храст и жив плет, шума или боклуци от големи площи.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.