Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 832 продукта и наличност над 3 874 065 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 832 продукта в наличност.
3 874 065 Артикула.
Подреди по
Резултати

Нивелири за центриране

В тази категория ще откриете нивелири за центриране на тръби и нивелири за центриране на колони. Нивелирите за центриране са сгъваеми за по-лесно съхранение и имат магнити за закрепване на метални повърхности. За немагнитните повърхности има еластична лента.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете нивелири за центриране с марка:

 

Пластмасов нивелир KAPRO 340 POSTRITE - центриращ нивелир с еластична лента за немагнитни повърхности. Нивелирът се заключва с щракване на всеки 15 ° и има 4 магнита за метални повърхност. В сгънато положение е затворен, в отворено плосък.

 

Пластмасов нивелир KAPRO 242 CROSS LEVELнивелир за центриране на тръби с 2 либели и отвори за лесно закрепване.

 

Пластмасов нивелир STANLEY – магнитен сгъваем нивелир за лесно съхранение. Компактният и сгъваем нивелир е предназначен за хоризонтално и вертикално нивелиране на колони, колове и стълбове. Разполага с 4 магнита за закрепване към метални повърхности. Трите либели са предпазени от счупване при затваряне. Сгъва се и става на компактна кутийка, в която могат да се съхраняват малки неща, като резервни ножчета, моливи или някакви крепежни елементи.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.