Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 294 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 294 Артикула.
Подреди по
Резултати

Нивелири за центриране

Нивелирите за центриране са сгъваеми за по-лесно съхраняване и имат магнити за прикрепване на повърхности от метал. За немагнитните повърхности има еластична лента.

 

Пластмасовите нивелири за центриране са предназначени за хоризонтално и вертикално нивелиране на колони, колове и стълбове. Либелите са пазени от счупване при затваряне.

 

Някои видове се сгъват и стават на компактна кутийка, в която може да се съхраняват малки неща като резервни ножчета, моливи или някакви крепежни елементи.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите нивелири за центриране на марките KAPRO и STANLEY.

 

Защо да изберете нивелир за центриране от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме нивелири за центриране, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.