Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти за хидроизолация

Хидроизолационните материали са изключително важни и необходими за да се избегнат нежелани проблеми в резултат от разрушителната сила на водата, която причинява неблагоприятни последствия върху пътищата, сградите, конструкциите и т.н. Щетите, които образуват напора на подпочвените води, течовете, непрекъснатото съприкосновение с вода и високата влага налагат задължителната употреба на хидроизолационни материали. Гаранция за пълна водонепропускливост на пътища, сградни основи, покриви, басейни, мазета, бани и т.н. може да се постигне само чрез употреба на ефективна хидроизолация. В днешно време изборът на хидроизолация е голям и подходящ за всеки обект и всеки случай. В магазини Баш Майстора ще откриете хидроизолационни материали, с които хидроизолацията ще бъде правилно проектирана и качествено изградена.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете бързостягаща замазка TKK Hydroblocker в разфасовки от 5 кг. и 25 кг. Hydroblocer Rapid представлява готовa смес на базата на алуминатен цимент и специални химични добавки за достигане на добра обработваемост, бързо вързване, адхезия, високи ранни якости и водонепропускателност. Употребявa се за уплътнение на проникване на вода и за санационни работи, където трябва много бързо да достигнем якост: санации на по-малко проходни повърхности, отвори, анкериране, напояване, фиксиране на прозоречни рамки, каси на врати, и други при нормални, а преди всичко при по-ниски температури.

 

Хидроизолационна мазилка TKK HydroBlocker Hidroizol S в разфасовки от 7 кг. и 25 кг. HydroBlocker Hidroizol S представлява сухa смес на цимент, кварцов пясък и специални добавки за увеличаване но водонепрупосквателност и адхезия към повърхностите. Втвърденото покритие е яко и заради добра адхезия предлага отлична защита на бетона, други минерални повърхности и метали. HydroBlocker Hidroizol S е изгодно решение за защита от проникване на влага, съответно вода, заради което ползваме за уплътняване, съответно санация на: по-малки балкони и тераси, влажни стени, мазета, резервоари за вода (и питейна), пробиви и под. Заради голямата устойчивост на химична агресия може се използва и за защита на: aкумулационни басейни и басейни за гориво, бетонни силози и подове.

 

Хидроизолационна мазилка TKK Tekamal Hidroizol EL 5+3кгхидрозол EL представляващ двукомпонентна мазилка на циментова база със специално подбрани изключително фини агрегати, обогатена с вододисперсни добавки и полимери. Предпазва бетона от пукнатини в следствие на свиване в процеса на „зреене”. Предназначена е за хидроизолация на водни резервоари, бани и душ-кабини, тераси, плувни басейни и др. Специално пригодена за нанасяне преди лепене на керамични декоративни плочи - фаянс, теракот и др.

 

Хидроизолационна мазилка TKK Tekamal Hidroizol N в разфасовки от 5 кг. и 7 кг. Hidroizol N е еднокомпонентна полимерна циментова замазка, която отлично прилепва към бетон и стомана и образува здраво високо алкално покритие, което предпазва стомана, бетон и други материали. Hidroizol N е предназначена за изолации на водни резервоари и влажни места – бетонни и тухлени стени, тунели, подземни помещения и др.

 

Хидроизолираща мембрана TKK HydroBlocker Superelastic 0.7кг - HydroBlocker Superelastic e водоуплътнително покритие, което се използва за уплътнение и хидроизолация на хоризонтални и вертикални повърхности, различни видове течове, пукнатини върху покриви и в стени, както и за защита на дървени конструкции. Използва се за уплътнение на жлебове, тръбни маншети, покривни прозорци, куполи, различни пробиви и ръбове около комини. Oсигурява отлична адхезия към мнозина материали, дори и към стари и влажни. Добре премостява пукнатини и има кратко време за изсъхване. Устойчив e нa разредени химикали и UV. Не съдържа разтворители, може да се боядисва и след втвърдяване повърхността не е лепкава.

 

Хидроизолираща мембрана TKK HydroBlocker Bitumen 5кг - TKK HydroBlocker Bitumen e еднокомпонентнa хидроизолационна паста на битумна основа за вграждане по студена процедура. Използва се за уплътнение на строителни детайли (подова и вертикална хидроизолация, фасадни повърхности, балкон, тераси, равни покриви), зa саниране на битумни покрития и антикорозионна защита на метални повърхности. Бързо се нанася върху битум, бетон, дърво, метал и PVC.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.