Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 111 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 111 Артикула.
Подреди по
Резултати

Куплунзи

Куплунгите са изработени от месинг, имат антикорозионно покритие и служат за работа с въздух. Те се използват във всички области на промишлеността и транспорта. Осигуряват значителни предимства при често инсталиране и разглобяване на машини и системи, окабеляване в химическата промишленост, при производство на специални ел. табла и др.

 

Куплунгът бърза връзка AIGNEP 1/2’’ външна резба е изработен от месинг, има антикорозионно покритие. Служи за работа с въздух.

 

Куплунгът бърза връзка AIGNEP 1/2’’ вътрешна резба е изработен от месинг, има антикорозионно покритие. Намира приложение при работа с въздух.

 

Куплунгът бърза връзка AIGNEP 1/4’’ външна резба има антикорозионно покритие. Изработен е от месинг и служи за работа с въздух.

 

Куплунгът бърза връзка AIGNEP 1/4’’ вътрешна резба е изработен от месинг, има антикорозионно покритие. Намира приложение при работа с въздух.

 

Куплунгът бърза връзка AIGNEP 3/8’’ външна резба има антикорозионно покритие. Изработен е от месинг и служи за работа с въздух.

 

Куплунгът бърза връзка AIGNEP 3/8’’ вътрешна резба е изработен от месинг, има антикорозионно покритие и намира приложение при работа с въздух.

 

Куплунгът бърза връзка AIGNEP (ф10, ф6, ф8) е изработен от месинг, има антикорозионно покритие. Служи за работа с въздух.

 

Куплунгът бърза връзка CEJN (ф10, ф8) предлага дълъг живот. Пълният автоматичен режим на работа осигурява лесно управление. Серията 320 разполага с оригиналния клапан – дизайн, на който се основават всички CEJN пневматични съединители. Популярността е направила серията 320 европейски стандарт.

 

Куплунгът бърза връзка RAIDER 1/2’‘ външна резба е изработен от стомана, има антикорозионно покритие. Служи за работа с въздух.

 

Куплунгът бърза връзка RAIDER 1/4’’ външна резба е изработен от стомана, има антикорозионно покритие. Намира приложение при работа с въздух.

 

Куплунгът бърза връзка RAIDER 1/4’’ вътрешна резба е изработен от стомана, има антикорозионно покритие. Служи за работа с въздух.

 

Куплунгът бърза връзка RAIDER (ф10, ф6, ф8) е изработен от стомана и има антикорозионно покритие. Намира приложение при работа с въздух.

 

Куплунгът бърза връзка UNIOR 1/4’’ е с вътрешна резба и метален кожух. Намира приложение при работа с въздух.

 

Адаптори и нипели за пневматични системи, щуцери, подготвителни групи и компоненти може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.