Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 922 855 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 922 855 Артикула.
Подреди по
Резултати

Манометри

В категория манометри в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете манометри от водещи производители на достъпни цени.

 

Манометрите са уреди, които измерват налягането на течност или газ в затворено пространство. Принципът на работа при тях е следния – измерва се херметично натискът, който течността или газът оказват върху определена площ. Налягането е от изключителна важност за всички устройства, машини, системи и процеси, които работят под налягане. Правилното му измерване е от съществено значение, не само за да се осигури нормална експлоатация на съответната система, но и да се предотвратят аварии и нещастни случаи.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете механични манометри за измерване на налягането в автомобилни гуми, радиални за отоплителни и охладителни инсталации, вода, въздух, налягане на гуми и други и аксиални манометри и термоманометри за работа с течности и газове, които не са прекалено вискозни и не взаимодействат с мед и медни сплави.
Манометрите, които ще откриете при нас са с марка RAIDER, NO-BRAND (Китай) и NO-BRAND (Италия).

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.