Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 252 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 252 Артикула.
Подреди по
Резултати

Манометри

Манометрите са уреди, които измерват налягането на течност или газ в затворено пространство. Принципът на работа при тях е следния – измерва се херметично натискът, който течността или газът оказват върху определена площ.

 

Налягането е от изключителна важност за всички устройства, машини, системи и процеси, които работят под налягане. Правилното му измерване е от съществено значение, не само за да се осигури нормална експлоатация на съответната система, но и да се предотвратят аварии и нещастни случаи.

 

Видове манометри

 

  • Механични
  • Радиални
  • Аксиални
  • Термоманометри

 

Механичните манометри служат за измерване на налягането в автомобилните гуми. Радиалните се използват за отоплителни и охладителни инсталации, вода, въздух, налягане на гуми и други.

 

Аксиалните манометри и термоманометрите намират приложение при работа с течности и газове, които не са прекалено вискозни и не взаимодействат с мед и медни сплави.

 

Защо да изберете манометър от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме манометри, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.