Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 555 продукта и наличност над 3 744 924 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 555 продукта в наличност.
3 744 924 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Зарядни за акумулаторни батерии

Благодарение на инструментите с акумулаторни батерии се постига високо ниво на комфорт при работа и са особено полезни на места, където няма достъп до електричество. За да бъде възможно това, акумулаторните инструменти се нуждаят от батерия. При намаляване на капацитета на батерията е нужно повторно зареждане със съответното зарядно устройство.

 

Видове зарядни за акумулаторни батерии

 

В зависимост от модела на зарядното, то може да зарежда една или повече акумулаторни батерии с различна мощност. Налични са всякакъв тип зарядни за електроинструменти с Li-Ion, Ni-Cd и Ni-МH батерии, включително и за автомобили, както и захранващи устройства и адаптори.

 

Някои видове устройства са предназначени само за един вид акумулатори – например само Ni-MH или само Li-Ion, и могат да работят само с конкретни размери батерии, докато други са по-универсални. Едни устройства могат само да зареждат акумулаторите, докато други позволяват също така разряд и измерване на техния капацитет.

 

Защо да изберете зарядно за акумулаторни батерии от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме зарядни за акумулаторни батерии, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.