Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 780 продукта и наличност над 3 910 617 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 780 продукта в наличност.
3 910 617 Артикула.
Подреди по
Резултати

Зарядни за акумулаторни батерии

Благодарение на инструментите с акумулаторни батерии се постига високо ниво на комфорт при работа и са особено полезни на места където няма достъп до електричество. За да бъде възможно това, акумулаторните инструменти се нуждаят от батерия. При намаляване на капацитета на батерията е нужно повторно зареждане със съответното зарядно устройство.


В зависимост от модела на зарядното, то може да зарежда една или повече акумулаторни батерии с различна мощност. Налични са всякакъв тип зарядни за електроинструменти с Li-Ion, Ni-Cd и Ni-MH батерии, включително и за автомобили, както и захранващи устройства и адаптори. Някои видове устройства са предназначени само за един вид акумулатори - например само NiMH или само Li-Ion, и могат да работят само с конкретни размери батерии, докато други са по-универсални. Едни устройства могат само да зареждат акумулаторите, докато други позволяват също така и разряд, и измерване на техния капацитет.


Онлайн магазин “Баш Майстора” Ви предлага разнообразие от зарядни устройства, които са отлично пригодени за индивидуалните нужди на Вашата техника. С кратко време за зареждане и леко тегло, тези качествено изработени зарядни устройства се превръщат в незаменим помощник на всеки домашен майстор и професионалист. Разгледайте Зарядни за акумулаторни батерии от най-висок клас производители, като:

  • BLACK&DECKER
  • BOSCH
  • DEWALT
  • FESTOOL
  • HIKOKI
  • LASERLINER
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.