Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спойващи емулсии за пресен и втвърден бетон

За поставяне върху топлоизолационни системи най-подходяща е полимерната мазилка. Тя е произведена на база трансформираната акрилатна дисперсия, добавки и пълнители. Предназначена е за получаване на защитни и декоративни покрития с влачена или драскана структура, върху нови и стари минерални основи (цимент, циментови мазилки, топлоизолационни плочи, гипсова шпакловка и др.). Покритието се характеризира с висока еластичност, устойчивост на механични повреди и добро сцепление към повърхността. За промяна на свойствата на бетонна смес и втвърден бетон се използват химични добавки. Обикновено се дозират в проценти от масата на цимента (до 5 %)

 

В магазини „Баш Майстора“ може да откриете и закупите спойващи емулсии за пресен и втвърден бетон.

 

Спойващата съставка за полимерно модифицирани мазилки и бетон TKK Cementol Elastosil 34 10 кг  е водна дисперсия на полимери, която се използва като мазилка или добавка за бетон. Чрез нея може да се постигне по-добра якост, в частност по-добра адхезия на прясната мазилка или бетон към вече втвърдената мазилка/бетон. Подобрява устойчивостта на масла, бензини, разредени киселини и основи. Улеснява използването на цимента/мазилката. Влияе отлично върху непроницаемостта към вода и други субстанции (масла, бензини и др.) Постига подобрена устойчивост на износване. Elastosil 34 се препоръчва за употреба при производство на полимерни мазилки и бетон, предразположени на големи физични, химични и механични натоварвания.

 

TKK Cementol Elastosil 34 1 кг е спойваща съставка за полимерно модифицирани мазилки и бетон. Elastostil 34 е водна дисперсия на полимери. Използва се като мазилка или добавка на бетон за постигане на по-добра адхезия на прясната мазилка или бетон към вече втвърдена мазилка/бетон. Подобрява устойчивостта на масла, бензини, основи и разредени киселини. Влияе добре върху непроницаемостта към вода и други субстанции (масла, бензини и др.). Улеснява използването на цимента/мазилката. Elastostil 34 се препоръчва за ремонт на мазилки или тънко положени лепила и действа като свързващ слой между втвърден бетон и нов/пресен бетон или мазилка.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.