Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 54 234 продукта и наличност над 4 468 523 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
54 234 продукта в наличност.
4 468 523 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически храсторези

Електрическите храсторези са чудесна алтернатива и за напреднали, и за онези хора, които тепърва навлизат в света на градинарството. В „Баш Майстора“ Вие ще откриете леки и интуитивни професионални инструменти, които са еднакво подходящи за подрязване на малки до средно големи декоративни храсти, живи плетове или тънки клонки. Други безспорни преимущества на градинските тримери са леката им конструкция, удобните дръжки и ефикасните ножове с покритие против надрасквания.

 

Електрическият храсторез BOSCH AHS 45-16 е предназначен за рязане на храсти в двора, градината или вилата. Инструментът има две дръжки и малко тегло и с него се работи удобно.

 

Електрическият храсторез BOSCH AHS 55-16 е много практична, компактна и здрава ножица за жив плет, подходяща е  специално за рязане на храсти в двора или на вилата. Най-добро приложение намира за млади живи плетове с не много дебели клони.

 

Електрическият храсторез MAKITA UH4861 е изключително надежден инструмент с нож с особено покритие, което го предпазва от драскане и повреждане, и осигурява по-дълъг срок на използване.

 

Електрическият храсторез MAKITA UH5570 е с нож с особено покритие, което го защитава от драскане и повреждане, и осигурява по-дълъг срок на използване. Предпазителят на върха на ножа предотвратява отката и предпазва зъбците от повреда.

 

Електрическият храсторез MAKITA UH6570 е с ергономична ръкохватка и съединител, защитаващ редуктора от заклинване на ножа при рязане на дебели клони или други материали. Ножовете започват да се придвижват само когато са натиснати и двата превключвателя заедно.

 

Електрическият храсторез MAKITA UH7580 притежава удобна, ергономична ръкохватка с гумирано покритие, което възпрепятства приплъзването на инструмента по време на работния процес.

 

Електрическият храсторез METABO HS 8875 се характеризира с двустепенна скоростна кутия за изключително висока ефективност на рязане. Ножовете са със специална геометрия, по този начин осигуряват 200% по-дълъг експлоатационен живот.

 

Електрическият храсторез RAIDER (RD-HT05, RD-HT06) е подходящ за поддръжка на обществени паркове и градинки, както и на дворове от частен характер.

 

Електрическият храсторез STIHL HSE 42 e оборудван с блокировка на лоста за превключване. Подходящ е за лесно и безшумно оформяне и рязане на живи плетове, декоративни храсти и тънки клонки.

 

Електрическият храсторез STIHL HSE 61 е проектиран за личното стопанство, цветната градина и поддръжката на жив плет в близост до дома.

 

Електрически храсторези на марката GARDENA може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.