Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 939 622 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 939 622 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически храсторези

Електрическите храсторези са лесни за използване и изискват минимална поддръжка. За разлика от ръчните градински ножици не причиняват умора на китката.

 

В сравнение с бензиновите машини са значително по-леки и тихи. Поддържат ниски вибрации и не отделят вредни газове. Мощността им е ниска, но това и ги прави много по-безопасни. Не са подходящи за храсти с дебели клони и обикновено се използват за лека работа.

 

Електрическите храсторези са предпочитани при продължителна употреба, тъй като изискват близък контакт, но не ограничават работното Ви време.

 

Този тип храсторези на ток са по-леки от бензиновите модели. Те изискват малко поддръжка, изискваща редовна смяна на масло, свещи, филтри и други. Електрическите варианти са по-тихи и по-екологични от споменатите си аналози.

 

Как да изберем електрически храсторез?

 

Важно е да разберете техническите характеристики и да прецените кои могат да Ви бъдат от необходимост. Основните моменти при избор са:

 

  • Дължина на острие
  • Материал на ножа
  • Честота на движение на ножа
  • Дръжка
  • Безопасност

 

Защо да изберете електрически храсторез от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електрически храсторези, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.