Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 292 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 292 Артикула.
Подреди по
Резултати

Подвижни лампи с кабел

Подвижната лампа с кабел е част от инвентара на почти всеки домашен майстор. Ръчните лампи са лесни за пренасяне и ползване. Освен това притежават здрава метална глава с куки за лесно окачване.

 

Подвижните лампи с кабел са снабдени с въртяща се вградена кука за окачване и гумирана дръжка. Тръбното тяло е допълнително усилено. Отличават се с висока производителност и силно осветяване без трептене.

 

Видове подвижни лампи с кабел

 

Подвижните лампи с предпазна решетка са компактни, здрави, практични и лесни за фиксиране благодарение на магнита и задната кука. Изделието е идеално за къмпинг или като аварийно осветление, което винаги да държите в колата, у дома или в офиса.

 

Подвижната акумулаторна лампа е снабдена с червен индикатор за зареждане и с превключвател, вграден в дръжката. Отличава се с ниска консумация на енергия и минимално генериране на топлина.

 

Чрез здравия корпус от пластмаса и дългия работен живот на светодиода контролната лампа е оптимално оборудвана за тежка употреба на строителния обект и не изисква поддръжка.

 

Защо да изберете подвижна лампа с кабел от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме подвижни лампи с кабел, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.