Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 214 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 214 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Потопяеми помпи

Водните потопяеми помпи са полезни за различни задачи и дейности в домакинската работа, бизнеса и особено в земеделието. Те са много полезни уреди, които могат да спестят часове и дни в ръчно носене на вода.

 

Потопяемата помпа е идеална за източване на вода от мазето при наводнение поради силни дъждове или подпочвени води, източване и пълнене с вода на басейн, джакузи и други.

 

Приложение и основни характеристики на потопяемите помпи

 

Всички видове потопяеми водни помпи се отличават по дебит, височина на водния стълб (напор) и дълбочина на засмукване. Дебитът е скоростта, с която водата тече от водоизточника (или входа на помпата) към изхода ѝ или точката на разтоварване. Най-често се мери в кубици вода на час или минути и литра на час или минута. Дебитът определя колко бързо и колко вода да тече от резервоара до крайната точка.

 

Потопяеми водни помпи ще откриете с възможност за изпомпване на чиста и мръсна вода. В режим на работа с чиста вода електрическите водни помпи са приложими при отводняване на битови помещения след възникнали аварии или при прехвърляне на голямо количество вода в различен съд. В режим на работа с мръсна вода, освен при строителна дейност, потопяема помпа е подходящa и за мазето, партера или гаражното помещение.

 

Видове потопяеми помпи

 

Потопяемите дренажни помпи са изключително здрави, устойчиви на изтъркване/износване и с дълъг срок на използване. Идеални са за изпомпване на дренажни води и канални отпадни води, включително кални, подпочвени и повърхностни води, с приложения като индустриални, строителни и други цели, както и дренаж на големи площи.

 

Трифазната потопяема помпа е изработена от тежко калибрирано и отлято желязо. Помпата е снабдена с двуканално работно колело, което позволява изпомпване на течности със съдържание на късовлакнести твърди частици. Подходяща е за изпомпване на отпадни и канални води, подпочвени и повърхностни води, къщи, обществени сгради, промишлени предприятия, подземни гаражи и други.

 

Бензинов задвижващ блок

 

Бензиновият задвижващ блок представлява механична система за задвижване на потопяема помпа и вибратор за бетон. Преносимата и здрава задвижваща система е проектирана за използване на тежки площадки и отдаване под наем, като осигурява ефективно отстраняване на въздуха от бетон от преносим независим източник на енергия.

 

Защо да изберете потопяема помпа от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме потопяеми помпи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни имат до 3 години пълна гаранция и се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.