Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 825 продукта и наличност над 3 814 931 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 825 продукта в наличност.
3 814 931 Артикула.
Подреди по
Резултати

Препарати за отстраняване на замърсяване от бетон

Препаратите за отстраняване на замърсяване от бетон, които ще откриете в магазини Баш Майстора са силно агресивни киселинни препарати. С тяхна помощ лесно ще почистите бетон, варовик и други остатъци от строителни материали.

 

Препаратът CONCRETE HCI, който предлагаме е киселинен препарат за основно почистване на машини, съоръжения в строителството и помещения след строителни или ремонтни дейности. Служи за премахване на бетон, циментови лепила, хоросан и др. Отстранява отлагания от карбонати, тартарати, ръжда и др. неорганични замърсявания. Предимствата на този препарат за отстраняване на замърсявания от бетон са неговото отлично почистващо действие и при ниски концентрации, също така почиства стари напластявания и е подходящ за ръчно и машинно /безчетково/ почистване на неорганични отлагания.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.