Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 089 039 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 089 039 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за автомобилни гуми и вентили

Инструментите за вентили на гуми са изработени от специална инструментална стомана. Служат за монтиране и демонтиране на вентили. Единият край се използва за монтиране и демонтиране на механизма, а другият край е за освобождаване на въздуха. Дръжките с накатка са подходящи за по-добро сцепление.

 

Инструментите за поставяне на вентили на автомобилни джанти са подходящи за всички размери джанти. Дръжката е с покритие от пластмаса, което не разрешава приплъзване и по този начин не причинява повреда на джантите. За да се използва правилно инструмента е нужно да поставите новия вентил в отвора на джантата. Завива се вентила на инструмента и се използва рамото, за да се издърпа плавно вентила в правилното положение върху джантата.

 

Комплектите за поставяне на фитил на гума съдържат набор от инструменти, подходящи при спукана гума.

 

Защо да изберете инструмент за автомобилни гуми и вентил от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за автомобилни гуми и вентили, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.