Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за почистване на акумулаторни клеми

Акумулаторните клеми са много важна част от автомобила. Именно чрез тях цялото електрическо оборудване се свързва към акумулатора. Ето защо е важно да са качествени, дълготрайни и ефективни.

 

Инструментите за почистване на акумулаторни клеми са специално проектирани за лесно почистване, като се използват и от двете страни. Предназначени са за чистене на клемите на акумулаторите. Подходящи са за вътрешно и външно чистене при корозия и замърсявания на клемите на акумулатора.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите инструменти за почистване на акумулаторни клеми на марките FORCE и TOPMASTER.

 

Защо да изберете инструмент за почистване на акумулаторни клеми от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за почистване на акумулаторни клеми, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.