Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 110 продукта и наличност над 4 088 547 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 110 продукта в наличност.
4 088 547 Артикула.
Подреди по
Резултати

Инструменти за разпределителен вал

Инструментите, използвани за работа с разпределителния вал на двигателите, са от съществено значение при поддръжката и сервизните процедури на автомобилите. Тези инструменти позволяват на механиците да извършват настройки, ремонти и поддръжка на разпределителните системи на двигатели, което включва подмяна на компоненти и много други задачи.

Ключове за демонтаж на шайбата на разпределителния вал

Ключът за демонтиране на шайбата на разпределителния вал е специален инструмент, който се ползва за премахване на шайбата или втулката, която фиксира разпределителния вал на място. Този ключ обикновено има специфичен дизайн, който позволява на механика да извърши ремонт без да повреди частите.

 

Ключовете за демонтиране на шайбата на разпределителния вал са специфично проектирани за различни автомобили и двигатели и се различават по форма и размери в зависимост от конкретния модел на автомобила и типа на шайбата.

 

Защо да изберете инструмент за разпределителния вал от Bashmaistora.bg?

 

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме инструменти за разпределителния вал, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

 

 
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.