Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
Подреди по
Резултати

Катинари

Катинарът е универсално мобилно средство за защита, което представлява заключваща система. Често се използва за заключване на врати и помещения на места, където монтирането на брава е невъзможно или ненужно.

 

Освен за входни врати на къщи и дворни врати, с тях може да се заключват велосипеди, куфари, пощенски кутии, шкафове, чанти, дори и тефтери тип дневник.

 

Приложение на катинарите

 

Многостранното им приложение определя и тяхното разнообразие. Произвеждат се от различни метали – инокс, месинг, стомана, цам, като някои са подходящи за вътрешни, а други – за външни условия.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете катинари с късо или дълго рамо, както и със скрито, което предотвратява евентуалното му прерязване. Разполагаме и с модели с код (шифър) вместо с ключ.

 

Видове катинари

 

Катинарите с месингово тяло са едни от най-често използваните. Те са устойчиви на корозия, но са меки и най-лесни за разбиване. Разполагаме и с моделите с шифър, с дълго рамо и влагозащитни, като повечето от тях са стандартен отворен тип.

 

При нас ще откриете и няколко модела полузатворен тип, които са доста по-трудно за разбиване и са с по-висока степен на защита.

 

Водоустойчивите катинари са предназначени за използване на открито заради специалното им термозащитно покритие и капачка, която предпазва отвора за ключа от влага и замърсявания.

 

Месинговите катинари с право рамо са с конструкция, осигуряваща висока степен на защита. Благодарение на използваните висококачествени материали и изключителната им форма практически не могат да бъдат разбити с инструменти при кражба или влизане с взлом.

 

Катинарите с иноксово неръждаемо тяло са едни от най-популярните видове от отворен тип. Те са предпочитани, защото не са взискателни към мястото за монтаж.

 

Катинарите със шифър (заключващ механизъм) са с тяло от месинг, при които скобата е от хромирана стомана, а шифърът е комбинация от 3 числа с 1000 възможни комбинации.

 

Стоманените катинари са с най-висока степен на защита и много трудно биха могли да бъдат отворени чрез разбиване или взлом. Те се използват за охрана на важни помещения, тежки са и много здрави и сигурни.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.