Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 265 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи кербовъчни

Кербовъчните клещи са едни от най-важните инструменти в оборудването не само на всеки електротехник, кабелен или телефонен специалист, но и на всеки, който борави с проводници и кабели. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите богато разнообразие от различни кербовъчни клещи за изолирани и неизолирани плоски кабелни обувки и др.

 

Кербовъчните клещи FELO 0.5-16 мм2 1000V са подходящи за кримпване на изолирани кабелни накрайници в диапазон от 0.5 до 16 кв.мм. Оборудвани са с еднокомпонентни дръжки.

 

Клещите FERVI 0.5-6.0 мм2 са подходящи за изолирани кабели, за отрязване на кабели, оголване и кримпване на изолирани обувки. Те са с нарязани отвори за рязане на медни и месингови винтове – М2.6, М3, М3.5, М4, М5.

 

Кербовъчните клещи TOPMASTER (0.5-4.0 мм2, 0.5-6.0 мм2) са изработени от хром-ванадиева стомана, придаваща голяма здравина. Имат тресчотен механизъм и ергономична еднокомпонентна ръкохватка.

 

Кербовъчните клещи UNIOR AG 0.2-16 мм2 са подходящи за кримпване на кабелни накрайници с подменяеми челюсти. Имат ергономични двукомпонентни дръжки. Тресчотната система за кримпване осигурява надеждна работа.

 

Кербовъчните клещи с хидравличен усилвател ELMARK YQK-300 16-300 мм2 се използват за кримпване на алуминиеви или медни кабели с кабелни накрайници или гилзи в съответните размери.

 

Кербовъчните хидравлични клещи ELMARK YQK-50 4-50 мм2 работят с хидравлично масло Shell Tellus T15. Комплектът съдържа уплътнителни пръстени за хидравличния цилиндър.

 

Кербовъчни клещи на марката KNIPEX ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.