Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 555 продукта и наличност над 3 744 928 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 555 продукта в наличност.
3 744 928 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи кербовъчни

Кербовъчните клещи са едни от най-важните инструменти в оборудването не само на всеки електротехник, кабелен или телефонен специалист, но и на всеки, който борави с проводници и кабели.

 

Кербовъчните клещи, които предлагаме в онлайн магазина на „Баш Майстора“, са подходящи за изолирани кабели, за отрязване на кабели, оголване и кримпване на изолирани обувки. Оборудвани са с еднокомпонентни ръкохватки. Някои от тях имат тресчотен механизъм.

 

Кербовъчните клещи с хидравличен усилвател се използват за кримпване на алуминиеви или медни кабели с кабелни накрайници или гилзи в различни размери.

 

Защо да изберете кербовъчни клещи от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме кербовъчни клещи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.