Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 094 продукта и наличност над 4 302 822 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 094 продукта в наличност.
4 302 822 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи керпедени

Керпедените представляват вид клещи, предназначени за вадене на пирони, като острите им челюсти позволяват рязане на тел или други тънки материали. Керпедените са здрави и устойчиви на натоварване ръчни инструменти, които са изработени от инструментална стомана – CrV и CS. Поради облата предна част и острите върхове, керпедените се ползват лесно за изваждане на крепежни елементи, забити в материала. В категория „Керпедени“ в онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете клещи керпедени с изолация или без изолация от водещи производители на достъпни цени.

 

Клещите керпедени STANLEY (180 мм, 220 мм, 225 мм, 250 мм) са с оксидирано тяло и полирана глава. Имат плоски дръжки за повече удобство при работа. Изработени са по DIN 5241, ISO 9243.

 

Клещите керпедени STANLEY FatMax PRO (250 мм, 300 мм) ще ги познаете по оксидираното тяло и полираната глава. Изработени са от висококачествена легирана стомана, обработена термично чрез индукция за по-дълъг живот на инструмента.

 

Клещите керпедени TOPMASTER (175 мм, 200 мм) са произведени от хром-ванадиева стомана и имат индукционно закалени режещи ръбове. Изработени са по DIN573. Имат биматериална дръжка.

 

Клещите керпедени UNIOR (160 мм, 180 мм, 200 мм, 250 мм) са изработени от специална инструментална стомана, ковани, изцяло закалени. Режещите части са индуктивно закалени.

 

Клещите керпедени ZBIROVIA 180 мм са изработени от хром-ванадиева стомана, имат полирани челюсти, както и дръжки с пластмасово покритие.

 

Клещите керпедени ZBIROVIA 200 мм са с еднокомпонентно покритие на ръкохватките. Изработени са от хром-ванадиева стомана, с полирани челюсти.

 

Разгледайте изцяло онлайн всички предложения за ръчни инструменти на приемливи и конкретни цени, описанията на всеки продукт и много полезна информация, необходима на потребителя. Следете магазини „Баш Майстора“ за още промоции, намаления и разпродажба на ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.