Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 564 продукта и наличност над 3 776 282 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 564 продукта в наличност.
3 776 282 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи керпедени

Керпедените представляват вид клещи, предназначени за вадене на пирони, като острите им челюсти позволяват рязане на тел или други тънки материали.

 

Керпедените са здрави и устойчиви на натоварване ръчни инструменти, които са изработени от инструментална стомана – CrV и CS. Поради облата предна част и острите върхове, керпедените се използват лесно за изваждане на крепежни елементи, забити в материала.

 

Клещите керпедени, които ще намерите в магазини „Баш Майстора“, са на водещите марки STANLEY, TOPMASTER, UNIOR и ZBIROVIA.

 

Защо да изберете клещи керпедени от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи керпедени, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.