Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи ключ

Клещите ключ са подходящи за затягане, закрепване, валцоване и извиване на детайли. Заменят комплекта гаечни ключове. Гладките челюсти предотвратяват от повреда повърхностите от хром.

 

Безлуфтовото захващане попречва при повреда на ръбовете на елементите. Клещите са незаменим спътник в аварийния комплект инструменти.

 

Клещите ключ са изработени от хром-ванадиева стомана, кована, маслено закалена. Ролята на челюстите разрешава болтовата връзка да бъде затегната и освободена благодарение на задържащ механизъм. Шарнирният болт е здраво свързан – няма как да има неволно движение. Паралелните челюсти осигуряват по-стабилно захващане.

 

Защо да изберете клещи ключ от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи ключ, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.