Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 954 492 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 954 492 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за усукване на тел

Клещите за усукване на тел са универсален инструмент, подходящ за обезопасяване на гайки и болтове благонадеждно, удобно и бързо. Подсигуряването чрез усукване на тел остава най-безопасния начин за осигуряване на критични крепежни елементи, които не трябва да се развиват сами.

 

Подходящи са за въртене по и обратно на часовниковата стрелка. Имат шлайфана и полирана глава, както и грапави челюсти за сигурно задържане. Много бързо и лесно усукват тел за винтови фиксатори.

 

Клещите за усукване на тел намират приложение при завъртане на болтове, маслени капачки, дренажни кранове, клапани и единични електрически конектори.

 

Защо да изберете клещи за усукване на тел от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи за усукване на тел, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.