Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за водни съединения

Клещите за водни съединения са предназначени за захващане на тръби. Челюстите са разположени под ъгъл спрямо дръжките, за да може да се достигне до труднодостъпни пространства и неудобни места. Назъбените челюсти са поставени под ъгъл, гарантиращи, че има достатъчно сцепление за затягане на водни съединения.

 

Клещите за водни съединения FORCE са надежден инструмент за стягане на скоби за водни съединения.

 

Клещите за водни съединения FORCE се използват за стягане на скоби на маншоните. Подходящи са за последните модели на General Motors. Те могат също да опростят работата чрез водни връзки тип PERMA-QUICK.

 

Клещите за водни съединения FORCE са проектирани под ъгъл, за да могат да се използват във всяко пространство. Въртящият накрайник осигурява подмяна и освобождаване на скобите. Предназначени са за „клик“ скоби.

 

Клещите за водни съединения FORCE служат за освобождаване и смяна на скоби на маркучи за многократна употреба. Предназначени са за „клик“ скоби.

 

Клещите за водни съединения FORCE 210 мм са особено подходящи при авторемонтна работа. Използват се за поставянето и премахването на плоски скоби на маркучи. Клещите разполагат с челюсти, които се въртят за хващане под всеки ъгъл.

 

Клещите за водни съединения FORCE 220 мм са особено подходящи при авторемонтна работа. Използват се за поставянето и премахването на плоски скоби на маркучи. Дават предимство при работа в труднодостъпни места. Клещите разполагат с челюсти под ъгъл, което позволява захващането на скобите под всякакъв ъгъл.

 

Комплектът клещи за водни съединения FORCE 8”/10’’/12’’ се използват при обслужване на автомобилен двигател. Предназначението им е да притиснат отделени маркучи, така че да не е необходимо източване на системата. Намират приложение при смяна на термостат без да се източва охладителната течност в автомобила. Да не се използват при подсилени маркучи.

 

Клещите за водни съединения UNIOR 230 мм са изработени от специална индустриална стомана. Имат ергономични двукомпонентни дръжки. Клещите се използват за отваряне на тръбни скоби, за да се осигури бързо и безопасно отстраняването на тръбата. Използват се също и за затягане на скобите, когато тръбите се свързват отново към съответната система. По този начин се гарантира надеждното протичане на флуидите.

 

Клещите за водни съединения UNIOR 235 мм са изработени от специална инструментална стомана. Използват се за отваряне на тръбни скоби, за да се осигури бързо и безопасно отстраняването на тръбата. Клещите дават възможност за работа в тесни пространства и труднодостъпни места, като оперирането с тях е бързо и лесно.

 

Клещите за водни съединения с гъвкаво жило FORCE се използват за стягане на скоби на маслени, горивни и водни маркучи. Изключително удобни са при работа в труднодостъпни и отдалечени места.

 

Клещите за водни съединения с жило TOPMASTER намират приложение при поставяне на скоби на маркучи за вода, гориво, масло.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.