Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 958 250 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 958 250 Артикула.
Подреди по
Резултати

Клещи за водни съединения

Клещите за водни съединения се използват за захващане на тръби. Челюстите са поставени под ъгъл спрямо дръжките за достигане до мъчнодостъпни пространства и затрудняващи места. Назъбените челюсти са разположени под ъгъл, осигурявайки достатъчно сцепление за затягане на водни съединения.

 

Някои от клещите за водни съединения се използват при обслужване на автомобилния двигател. Предназначението им е да притискат отделени маркучи, така че да не е необходимо източване на системата. Намират приложение при смяна на термостат без да се източва охладителната течност в автомобила.

 

Други пък се използват за премахване и поставяне на плоски скоби на маркучи, даващи предимство при работа в труднодостъпни места. Клещите разполагат с челюсти под ъгъл, което позволява захващането на скобите под всякакъв ъгъл.

 

Защо да изберете клещи за водни съединения от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме клещи за водни съединения, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Всяко предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.