Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 075 продукта и наличност над 4 311 894 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 075 продукта в наличност.
4 311 894 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кримпващи клещи

Кримпващите клещи KNIPEX 190 мм са профилен инструмент за рязане и оголване на плоски неекранирани телефонни кабели. Служат за пресоване на 6 и 8-полюсни модулни щекери тип RJ 11/12 и тип RJ 45. Високото качество на кримпване е посредством принудителната (отключваща се) блокировка. Клещите са с допълнителна функция за сваляне на изолацията за кръгли кабели. Изработени са от хром-ванадиева електростомана, закалени в масло, и са с резач на дължини и нож за сваляне на изолацията за плоски кабели с дължина 6 и 12 мм.

 

Кримпващите клещи KNIPEX 190 мм са с резач на дължини и нож за сваляне на изолацията за плоски кабели с дължина 6 и 12 мм. Инструментът е подходящ за рязане и оголване на плоски неекранирани телефонни кабели. Служат за пресоване на 6 и 8-полюсни модулни щекери тип RJ 11/12 и тип RJ 45. Високото качество на кримпване е посредством отключваща се блокировка.

 

Кримпващите клещи KNIPEX 200 мм е инструмент за рязане и оголване на неекранирани лентови телефонни кабели. Служат за кримпване на конектори тип “Western” с 4-, 6- и 8- контактни площадки, тип RJ 10, тип RJ 11/12 и тип RJ 45. Имат допълнително приспособление за оголване на кръгли кабели. Изработени са от хром-ванадиева специална стомана, маслено закалена, имат полирана глава и двуцветни двукомпонентни дръжки. Оптималното предаване на силата, дължащо се на лостовия механизъм, е за намаляване на умората по време на работа.

 

Кримпващите клещи TOPMASTER 200 мм са с тресчотен механизъм, осигуряващ високо качество на кримпване с прецизно регулиране на натиска. Служи за конектори, телефон и компютри PP&TPR. Отстранява изолацията на плоски кабели и на CAT.5 UTP кабели.

 

Кримпващите клещи UNIOR RJ 195 мм са фосфатирани в съответствие със стандарт DIN 12476. Употребяват се за кримпване на 6 и 8-пинови накрайници тип RJ 11/12 и тип RJ 45. Инструментът е подходящ за рязане и отстраняване на изолацията на телефонни и компютърни мрежови кабели, с допълнително устройство за кръгли кабели, с линеен нож и демонтажен нож за изолация на плоски кабели с ширина 6 и 12 мм.

 

Кримпващите клещи UNIOR RJ 205 мм са фосфатирани в съответствие със стандарт DIN 12476. Използват се за кримпване на 4, 6, и 8-пинови накрайници тип RJ 10, тип RJ 11/12 и тип RJ 45. Инструментът е подходящ за рязане и отстраняване на изолацията на телефонни и компютърни мрежови кабели, с допълнително устройство за кръгли кабели.

 

Клещи за водни съединения, кабелни обувки и клещи зегер може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.