Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 939 621 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 939 621 Артикула.
Подреди по
Резултати

Кримпващи клещи

Създаването на висококачествени LAN мрежи и слагането на различни накрайници върху проводниците изискват кримпващи клещи. Те се използват широко в мрежови и електрически проекти.

 

Независимо от разнообразието на тези инструменти, основната им цел е да подготвят токопроводящи проводници за свързване към клемите на различни електрически контакти, ключове и други електрически компоненти. Те умеят да подготвят два проводника предварително за настаняване един с друг чрез свързване между тях.

 

Кримпващите клещи се ползват за работа с LAN кабели и за слагане на RJ45 конектори. Те са приложими и при обработване на кабели с голямо сечение, където се използват хидравлични преси за получаване на висококачествени връзки.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите кримпващи клещи на марките FORCE, KNIPEX, TOPMASTER, UNIOR.

 

Защо да изберете кримпващи клещи от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме кримпващи клещи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.