Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 964 592 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 964 592 Артикула.
Подреди по
Резултати

Отвертки за накрайници

Отвертките за накрайници са предназначени за работа на труднодостъпни места. С уникалния си дизайн осигуряват прецизност по време на работа. При някои от тях стъблото е хромирано и намагнетизирано отпред за задържане на битовете и винтовете, с които се работи на място.

 

Т-образните отвертки за накрайници, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, могат да се използват в различни сфери на работа. Възможността за смяна на накрайниците я правят предпочитана за работа както от професионалисти, така и от аматьори. Имат немагнетизиран връх, който задържа поставения бит на неговото място. С тяхното Т-рамо можете да приложите по-голяма сила при завиване или развиване на винт.

 

Защо да изберете отвертка за накрайници от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме отвертки за накрайници, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.