Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Отвертки захват шестостен

Отвертката вътрешен шестостен е за работа в труднодостъпни места. Обикновено е изработена от хром-ванадиева молибденова стомана. Оптимизираната двукомпонентна дръжка е щадяща ръцете и служи за лесно предаване на силата. Върхът е индуктивно закален и фосфатиран.

 

Т-образната отвертка шестостен е ключ, който се използва за работи при тежки условия с висок усукващ момент. Изработена е от хром-ванадиева стомана с хромирано покритие. Дръжката с формата на буквата Т позволява преместване на високия усукващ момент. Има работен накрайник, който е произведен от висококачествена легирана стомана.

 

Защо да изберете отвертка захват шестостен от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме отвертки захват шестостен, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.