Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 826 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 826 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пластмасови челюсти за клещи

Водопроводните пластмасови челюсти за клещи са идеални за предпазване на кръгли детайли от надраскване или изкривяване. Защитните челюсти предотвратяват повреди, като покриват всички зъби на инструмента. Лесно и надеждно се монтират към захващащите челюсти и здраво се задържат на място.

 

Пластмасовите челюсти за клещи ключ са перфектен избор за дизайнерските фитинги и други силно чувствителни материали благодарение на меките и гладки захващащи повърхности. Могат да се използват върху хром, ако челюстите на клещите тип гаечен ключ са повредени при неправилна или твърде груба употреба. Лесно и сигурно се закрепват към захващащите челюсти.

 

Защо да избере пластмасова челюст за клещи от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме пластмасови челюсти за клещи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.