Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тенекеджийски клещи

Тенекеджийските клещи се използват за огъване на ламарина. Съществуват различни видове клещи според ъгъла на главата спрямо оста на клещите – прави и извити за огъване на ламарина, перфорирани клещи за отвори в трапецовидна ламарина, клещи за съединяване на ламаринени листове и други.

 

В зависимост от вида на дръжките се предлагат такива без облицовки или с дръжки с пластмасова облицовка.

 

С тенекеджийските клещи могат да се огъват тънки ламарини от конструкционна стомана, тънка неръждаема стомана, мед, поцинковани или с полиестерно покритие листове.

 

Всички модели тенекеджийски клещи могат да се ползват за фалцови съединения от ламарина. Използват се при монтаж на покривни ламарини, правене на фасадни облицовки от трапецовидна ламарина, монтиране на мобилни елементи на гладки покриви и други.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите тенекеджийски клещи на марките WOLFCRAFT и BESSEY.

 

Защо да изберете тенекеджийски клещи от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме тенекеджийски клещи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.