Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Продукти от ABRABORO

Основаната през 1996 г., ABRABORO Hungary Ltd. е лидер в продажбата на аксесоари  за електроинструменти. Нашата компания е унгарският представител на много реномирани фабрики в Западна Европа и е изключителен вносител на продукти за производство на инструменти. Нашите продукти 85% са от европейски производители, а останалите 15% са от азиатски произход.

 

Продуктите, показани на нашия уебсайт се предлагат предимно на едро. Разпространението се осъществява чрез партньори, които търгуват на дребно. Системата на нашата логистична програма гарантира, че около 98% от 4000 продукта на нашите партньори ще пристигнат в рамките на 24 часа. 

 

Нашата цел е да задоволим нуждите на нашите клиенти и с тази цел през 2004 г. е въведена система за осигуряване на качество, която е в съответствие с DIN ISO 9001.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.