Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Адаптери за инструменти

Адапторите (или адаптерите) са устройства, които правят съвместима връзка между електрическо оборудване или механични устройства, които не могат да бъдат директно свързани. Понякога се водят и конвертери. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите адаптери за инструменти на водещите марки BOSCH, KARCHER, LASERLINER, MAKITA и други.

 

Видове адаптери за инструменти

 

Адаптерът за контролна лампа има много здрава конструкция, пригодена за най-тежката употреба на строителната площадка. Фиксира се надеждно върху статив с фиксиращ щифт. Чрез регулируемия ъгъл на наклон оптималното разполагане на страничната лампа върху стената и тавана е възможно бързо и лесно.

 

Адаптерът за метчици се изработва от висококачествени материали за дълъг живот. Използва се за нарязване на вътрешни резби.

 

Адаптерите за бъркалки са подходящи за настройка на индивидуалната работна височина на бъркалката. Захващат се към машините с метрична външна резба.

 

Адапторите за водоструйка са в комплект, включващ захранващи дюзи и съединители. Влизат в употреба за повърхностни почистващи препарати.

 

Адапторите за прахоуловители се захващат към корпуса (герунга) на машината. Служат за извеждане на дървените стърготини при рязане на машината.

 

Адапторите за стационарно монтиране се използват за малки партиди, прави ръбове, елементи със сложна форма и кантиране на скосени под ъгъл от 0-47° плоскости.

 

Адаптерите за тринога са предназначени за монтиране на лазерни нивелири към тринога.

 

Защо да изберете адаптер за инструменти от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме адаптори за инструменти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.