Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 270 продукта и наличност над 3 831 206 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 270 продукта в наличност.
3 831 206 Артикула.
Подреди по
Резултати

Адаптори и нипели за пневматични системи

Адаптори за пневматични системи

 

Адапторите (или адаптерите) са устройства, които правят съвместима връзка между електрическо оборудване или механични устройства, които не могат да бъдат директно свързани. Понякога се водят и конвертори. Адапторите обикновено са изработени от месинг с антикорозионно действие. Служат за работа с въздух.

 

Нипели за пневматични системи

 

Нипел адапторите са изработени от месинг с антикорозионно покритие и действие и служат за работа с въздух. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите адаптори и нипели за пневматични системи на марките RAIDER и AIGNEP.

 

Защо да изберете адаптор и нипел за пневматични системи от Bashmaistora.bg? 

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме адаптори и нипели за пневматични системи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.