Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 230 продукта и наличност над 4 056 760 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 230 продукта в наличност.
4 056 760 Артикула.
Подреди по
Резултати

Адаптори и нипели за пневматични системи

Адапторите (или адаптeрите) са устройства, които правят съвместима връзка между електрическо оборудване или механични устройства, които не могат да бъдат директно свързани. Понякога се водят и конвертери. Нипелите и адапторите са изработени от месинг с антикорозионно покритие и служат за работа с въздух. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите адаптори и нипели за пневматични системи на марките RAIDER и AIGNEP.

 

Адапторът AIGNEP (1/2’‘ външна резба – 1/4‘‘ вътрешна резба, 1/2‘‘ външна – 1/8‘‘ вътрешна) е изработен от месинг с антикорозионно действие. Служи за работа с въздух.

 

Адапторът AIGNEP (1/2’’ външна резба – 3/8‘‘ вътрешна резба, 1/4’’ външна – 1/8‘‘ вътрешна) е подходящ за работа с въздух. Изработен е от месинг с антикорозионно действие.

 

Адапторът AIGNEP (3/4’’ външна резба – 1/2’‘ вътрешна резба, 3/4‘‘ външна – 3/8‘‘ вътрешна) е изработен от месинг с антикорозионно действие. Служи за работа с въздух.

 

Адапторът AIGNEP (3/8’’ външна резба – 1/4‘‘ вътрешна резба, 3/8‘‘ външна резба – 1/8‘‘ вътрешна резба) е подходящ за работа с въздух. Изработен е от месинг с антикорозионно действие.

 

Адапторът RAIDER (1/2’’ външна резба – 1/4‘‘ вътрешна резба, 1/2‘‘ външна – 3/8‘‘ вътрешна) е изработен от стомана с антикорозионно покритие. Служи за работа с въздух.

 

Адапторът RAIDER 3/8‘‘ външна резба – 1/4‘‘ вътрешна резба е подходящ за работа с въздух. Изработен е от стомана с антикорозионно действие.

 

Нипел адапторът AIGNEP (1/2’’ – 1/2’’ външна резба, 1/4‘‘ – 1/4‘‘ външна резба) е изработен от месинг с антикорозионно действие. Служи за работа с въздух.

 

Нипел адапторът AIGNEP (1/4’’ – 3/8’’ външна резба, 3/4‘‘ – 1‘‘ външна резба) е подходящ за работа с въздух. Изработен е от месинг с антикорозионно действие.

 

Нипел адапторът AIGNEP (3/8’’ – 1/2’’ външна резба, 3/8’’ – 3/8’’ външна резба) е изработен от месинг с антикорозионно действие. Служи за работа с въздух.

 

Аксесоари за пневматични инструменти може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“. Заповядайте при нас и разгледайте разнообразните ни артикули!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.