Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 56 604 продукта и наличност над 4 310 191 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
56 604 продукта в наличност.
4 310 191 Артикула.
Подреди по
Резултати

Адаптори за перфоратори и винтоверти

Адапторите представляват дискове или цилиндри, в който се поставят центриращото свредло и кръглия режещ трион. Наричат се още фланци. Някои фланцови адаптери са пригодени за кръгови триони с различен диаметър.

 

Адапторът DEWALT SDS-max/SDS-plus разширява технологичните възможности на инструмента. С помощта на приспособлението става възможно монтирането на свредло със захват SDS-plus към машина с по-голям захват SDS-max.

 

Адапторът FESTOOL SDS-plus/FastFix е със захват SDS-plus за присъединяване на патронник CENTROTEC или FastFix. Подходящ е за тип инструменти BHC 18, RHP 18, CHP 26.

 

С помощта на адаптора RAIDER SDS-max/SDS-plus става възможно да се използва свредло със захват SDS-plus към машина с по-голям захват SDS-max.

 

Адапторът RITTER SDS-max/SDS-plus разширява технологичните възможности на инструмента. С помощта на приспособлението става възможно монтирането на свредло със захват SDS-plus към машина с по-голям захват SDS-max.

 

С адаптора RITTER шестостен 13 мм/SDS-plus е възможно присъединяването към шестостен 13 мм (AF hexagon).

 

Адапторът RITTER шлиц/SDS-plus е висококачествен инструмент с гаранция за дълъг живот. С приспособлението става възможно присъединяването към шлицова опашка.

 

Адапторът боркорона с диамантени сегменти HUSQVARNA 1/2’’- 1 1/4’’ е подходящ за модел DMS 160A.

 

Адапторът за боркорона HELLER 195 мм служи за работа с перфоратор.

 

Адапторът за боркорона MAKITA 450 мм намира приложение в пробиването в бетон и тухла. С помощта на приспособлението става възможно присъединяването с конус за боркорона с твърдосплавни пластини.

 

Адапторът за боркорона RITTER 195 мм служи за работа с перфоратор и е за присъединяване към система Versio.

 

Адапторът за боркорона RITTER 450 мм служи за пробиване в бетон и тухла. С помощта на приспособлението става възможно присъединяването с конус за боркорона с твърдосплавни пластини.

 

С помощта на адаптора за накрайници RITTER 77 мм става възможно присъединяването с вътрешен шестостен за накрайници 1/4‘‘.

 

С помощта на адаптора за олекотена боркорона BOSCH 105 мм става възможно присъединяването с външна резба М16 за олекотени боркорони с твърдосплавни пластини.

 

С помощта на адаптора за олекотена боркорона HELLER (110 мм, 300 мм) става възможно присъединяването с външна резба М16 за олекотени боркорони с твърдосплавни пластини.

 

Адапторът за олекотена боркорона KEIL (100 мм, 105 мм) спомага за присъединяването към резба М16.

 

С помощта на адаптора за олекотена боркора RAIDER (170 мм, 300 мм) става възможно присъединяването с външна резба M22x2.0 за олекотени боркорони с твърдосплавни пластини.

 

С помощта на адаптора за олекотена боркорона RITTER (105 мм, 370 мм) става възможно присъединяването с външна резба М16 за олекотени боркорони с твърдосплавни пластини.

 

С помощта на адаптора за олекотени боркорони RAIDER 500 мм става възможно присъединяването с външна резба М22 за олекотени боркорни с твърдосплавни пластини.

 

Адапторът DEWALT DT7030 SDS-plus е подходящ за патронник с присъединителна резба 1/2’‘-20 UNF.

 

Адапторът RITTER SDS-plus е подходящ за монтиране на патронници с присъединителна резба 1/2‘‘.

 

Преходникът MAKITA 190 мм се използва за присъединяване на боркорони с волфрамов карбиден режещ ръб към машини със захват SDS-max. Симетричната геометрия на главата с центриращ връх служи за оптимални резултати в случай на армировка. Приложение намира в бетон, армиран бетон, тухла, камък.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.