Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 565 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 565 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Продукти от AJAX

Историята на производството на пили и рашпили има повече от 80 години традиция в град Ихлава. Компанията за производство на пили е създадена през 1921 г. и оттогава до наши дни значимостта  както на фирмата, така и на производството за региона на Ихлава и околностите му нараства.

Името AJAX присъства в логото на фирмата от 1940 година. През 1996 г. е създадено акционерното дружество AJAX PILNÍKY и то допринесе за по-нататъшното разширяване на бизнес партньорството в много страни по света. В края на 2012 г. акциите бяха закупени от г-н Блъндел и името на дружеството беше променено на AJAX PILNÍKY.

През изминалите години бяха успешно осъществени бизнес контакти също и в Австралия, Южна Америка и почти цяла Европа. Ние се превърнахме в значим доставчик на територията  на Източна Европа и в някои страни от Азия.

В момента компанията на AJAX PILNÍKY предлага повече от хиляда артикула разнообразни файлове и рашпили.

Компанията се е специализирала в задоволяване на изискванията на своите клиенти и затова непрестанно подобрява продукти и разширява асортимента си. Ние отделяме специално внимание не само на качеството, но също и на цялостния облик по отношение на ергономичните изисквания. Най-високото качество на пилите и рашпилите, носещи търговската марка AJAX, е гаранция за прилагането на първокачествени материали и обработката им с помощта на най-съвременни технологии.

Прилагането на нови технологии допринася за най-високото качество на нашите продукти запазвайки изгодна цена.

Не само технологията, но също и системата за контрол на качеството има значително влияние върху качеството на пилите и рашпилите AJAX. Целият асортимент е сертифицирана от Института за инженерингови изпитания , а от ноември 2001 г. компанията е преминала към системата за контрол на качеството на ISO 9001. Тази система означава надеждност и доказано качество.

През 2004 г. компанията започна прецизна механична обработка на детайлите на машини с ЦПУ в съответствие с изискванията на клиентите. Оборудването включва фрези и стругове с ЦПУ.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.