Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 966 720 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 966 720 Артикула.
Подреди по
Резултати

Аксесоари за индустриални мебели

Най-често ползваните материали за индустриалните мебели са метал и дърво. Индустриалният стил показва, че основната идея на всяка мебел е да бъде издръжлива на честа употреба.

 

Мебелите в индустриален стил могат да се опишат най-често с една дума – функционални. Освен това те са многофункционални – могат да се използват във всяка стая в дома си, както и в гаража и градината.

 

Видове индустриални мебели

 

Аксесоарите за индустриални мебели, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са разнообразни – усилващи греди, екрани, рафтове, чекмеджета, ъглови планки, държачи за кутии и хартиени ролки.

 

Количките за инструменти са идеалното решение за функционалното съхранение и подредбата на инструменти в автосервизи или домашни работилници. Освен за съхранение и подредба те служат и за по-лесното пренасяне на инструментите. Те са често използвани от всеки професионален или домашен майстор, който притежава голям брой инструменти и е необходимо да ги селектира така, че да може лесно и бързо да намери инструмента, който търси.

 

Работните бюра са предназначени за организиране на работното място и удобство в производство, гаражи, работилници, учебни заведения.

 

Работните маси са незаменим елемент в професионална или домашна работилница. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите работни маси със стена и щора, обикновени работни маси, както и модулни.

 

Шкафовете за инструменти са идеални за подреждане на инструменти и малки части.

 

Защо да изберете индустриална мебел от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме индустриални мебели, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.