Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 089 продукта и наличност над 4 302 792 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 089 продукта в наличност.
4 302 792 Артикула.

Аксесоари за прахосмукачки

Прахосмукачката е домакински уред, без който повечето хора не могат да си представят къщата или апартамента си. Играе незаменима помощна роля в процеса на почистване и правилната поддръжка на всяка къща. При нас ще откриете разнообразие от аксесоари за прахосмукачки.

 

В подкатегорията „Адаптори за прахосмукачки“ на магазини „Баш Майстора“ можете да намерите напасващи се адаптори, такива за твърди повърхности, за електроинструменти, за маркучи за прахосмукачка, адаптори за четка за градински маркуч и други.

 

Аксесоарите за прахосмукачки включват дистанционни управления, затварящи клапани и самозалепващи ленти. Дистанционните управления са идеални за кратки почистващи дейности. Затварящите клапани се грижат за високо налягане в контейнерите. Самозалепващите ленти служат за фиксиране на кабели.

 

В подкатегорията „Дюзи за прахосмукачки“ ще откриете гъвкави подови дюзи, дълги накрайници за фуги, дюзи за прахосмукачки, дюзи за тапицерия, дюзи за фуги, накрайници за автомобили, накрайници за подови настилки, смучещи дюзи за автомобили и други.

 

Комплектите за прахосмукачки имат различни приложения. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите комплекти за почистване на автомобилния интериор, комплекти накрайници за прахосмукачка, комплекти смукателни и странични четки и други.

 

Маркучите за прахосмукачки са изключително еластични и устойчиви на огъване. Възникващите отпадъци могат директно да се изсмучат и така не попадат във въздуха. В онлайн магазина на „Баш Майстора“ може да разгледате разнообразието от маркучи за прахосмукачки.

 

Предфилтрите за прахосмукачки се справят с големи обеми прах. Улавя до 95% от праха преди достигането до мобилната прахосмукачка. В подкатегорията ще намерите приставки за прахосмукачки, както и циклонни филтри за прахосмукачка.

 

Тръбите за прахосмукачки могат да се удължават за достигане на труднодостъпни места. Някои от тях са с въртяща се клапа за регулиране на мощността на всмукване. В „Баш Майстора“ ще намерите тръби за прахосмукачки на марките BOSCH, KARCHER, MAKITA и STIHL.

 

В подкатегорията „Четки за прахосмукачки“ ще откриете накрайници за паркет, смукателни четки, турбо накрайници за тапицерия, четки за мебели, четки за мокро и сухо почистване, турбо дюзи за тапицерия с въздушно задвижвана четка и други.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.