Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 230 продукта и наличност над 4 056 760 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 230 продукта в наличност.
4 056 760 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни бормашини ъглови

Акумулаторна ъглова бормашина е практично решение за пробиване на отвори с различен диаметър в бетон и зидария, при монтаж на ВиК тръбопроводи, окабеляване и много други строителни дейности. 
Нейната компактност я прави незаменим помощник където обикновената бормашина е трудно приложима като например работа с крепежни елементи в тесни пространства.


Този тип акумулаторни бормашини имат възможност за регулиране на скоростта на въртене, някои модели може да им се зададе ограничение на максималната скорост на пробиване, което върши много добра работа при затягане на крепежни елементи. Липсата на кабел, малката тежест, функцията за реверс и подсветката са само няколко от предимствата на ъгловите бормашини на батерии.  


В магазини Баш Майстора ще намерите качествени акумулаторни ъглови бормашини MAKITA и DEWALT. Ние предлагаме качество на достъпна цена!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.