Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни фрези за дървени сглобки

Акумулаторните фрези за дървени сглобки тип „бисквитка“ са с тънък и ергономичен корпус за повече комфорт при работа. Проектирани са за правене на здрави сглобки за минимално време. За по-добро управление служи голямата ръкохватка в предната част на фрезата. Акумулаторните нут фрези се доставят без зарядно устройство и акумулаторна батерия.

 

Избраната дълбочина на обработка може да бъде настроена в определени граници, а към вградената прахоуловителна система може да се закрепи торбичка за прах или прахосмукачка. Функцията за заключване на шпиндела подпомага за бързата и удобна смяна.

 

Компактният и лек дизайн на акумулаторните фрези за дървени сглобки гарантира перфектно управление и маневреност при работна дейност с инструмента. Капакът на режещия диск е закрепен с помощта на винтове, които лесно се свалят за по-удобна смяна на диска.

 

Защо да изберете акумулаторна фреза за дървени сглобки от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме акумулаторни фрези за дървени сглобки, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.