Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни фрези за канали

Акумулаторните фрези за канали са специализирани ръчни електрически инструменти за рязане в бетон и зидария. Те са предназначени за изработка на канали за полагане на кабели, тръби и всякакви видове инженерни комуникации.

 

Прецизността на изрязаните канали в бетон, зидария или камък е благодарение на двата диамантени диск, които режат без присъствие на прах. Акумулаторните фрези за канали имат функция за врязване, което позволява рязането да започне навсякъде в детайла.

 

При някои видове акумулаторни фрези за канали приспособленията за аспирация придвижват над 95% от праха директно към мобилната прахосмукачка. Отвореният дизайн разрешава свободна видимост върху мястото, където се реже, а приспособлението за аспирация може да се отваря лесно напред за разрези в близост до стени.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете акумулаторни фрези за канали на марките FESTOOL и DEWALT.

 

Защо да изберете акумулаторна фреза за канали от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме акумулаторни фрези за канали, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.