Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 109 продукта и наличност над 4 089 229 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 109 продукта в наличност.
4 089 229 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни фрези за кантове

Акумулаторните фрези могат да се използват за нутове, сглобки, езичета, оформяне на овали, канали и отвори в плоскости за мебели и други меки за обработка материали.

 

Лесното и бързото боравене, както и работата с голяма прецизност и точност, спомагат за лесното сглобяване на мебели и други конструкции.

 

Акумулаторните фрези за кантове са леки, удобни и най-важното – мобилни. С такъв тип фрези сте независими от електрическото напрежение, а разстоянията в цеха стават без проблеми.

 

Оберфрезите на батерии се отличават с компактни размери и малко тегло. Регулируемата скорост разрешава осъществяването на различни задачи и гарантира фин срез при всякакъв вид дървен материал, алуминий и пластмаса. Регулаторът на скоростта допуска да се регулира скоростта на машината според обработвания материал.

 

Някои видове имат безчетков мотор и корпус от алуминий, регулируеми обороти, мек старт и регулиращ пръстен за дълбочината на обработка. Акумулаторните фрези за кантове са подходящи както за професионалисти в сферата на ремонтите, така и за битова употреба.

 

Защo да изберете акумулаторна оберфреза от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразни продукти и детайлно описание – подбрали сме разнообразни акумулаторни фрези за кантове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара. Също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от нашите предложения са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

 

Всички акумулаторни фрези в магазини „Баш Майстора“ са с високо качество за професионални дейности с гаранция от производителя и са на достъпни цени. При нас можете да намерите батерии, както и много други инструменти.

 

При нужда от помощ не се колебайте да се насочите към нашите експерти за допълнителна консултация.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.