Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 563 903 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 563 903 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни компресори

Акумулаторните компресори са машини, предпочитани най-вече от хората, които ежедневно имат нужда от такъв тип електроинструменти. Те са подходящи не само за бояджийски и строителни работи, използват се и в автомобилостроенето и ремонта, промишлеността и в други дейности, свързани с работа с въздух под високо налягане. Предлаганите от онлайн магазин „Баш Майстора“ компресори са произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара.

 

Акумулаторният компресор DEWALT DCC018N се захранва от стандартна Li-Ion акумулаторна батерия на DEWALT 18V. Автоматично може да се изключи при достигане на определено налягане.

 

Акумулаторният компресор DEWALT DCC1054N се включва отново при спадане на налягането. Компресорът се захранва с литиево-йонна батерия с изходящо напрежение 54V. Ресиверът има изпускателен вентил и пробка за източване на кондензиралата от въздуха вода.

 

Акумулаторният компресор MAKITA DMP180Z се доставя без батерия и зарядно устройство. Той е с функция, предотвратяваща случайно включване на машината по време на транспорт. Маркучът може да се съхранява върху тялото на инструмента за лесно транспортиране и съхранение.

 

Акумулаторният компресор MAKITA MP100DZ е с функция за автоматично спиране при желано налягане на въздуха. Главният превключвател на захранването предотвратява случайна работа.

 

Машини и инструменти може да получите с безплатна доставка при поръчка на обща стойност над 99 лв. При нужда може да разчитате на гаранционния сервиз към магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.