Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 705 продукта и наличност над 4 107 970 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 705 продукта в наличност.
4 107 970 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни компресори

Акумулаторните компресори се използват главно от хора, които ежедневно имат работа с такъв тип електрически инструмент. Бояджиите и строителите ги прилагат в работата си, но се ползват и в автомобилната индустрия, както и на други места, свързани с работна дейност с въздух под високо налягане.

 

Акумулаторният компресор има силата да помпи всяка гума на автомобил, мотоциклет, велосипед или друго превозно средство. Идеален е за различни приложения в домашни условия, както и на площадката, които изискват сгъстен въздух.

 

Напомпването на надуваеми матраци и плувни принадлежности, както и почистването на работното Ви място, правят тези универсални безжични компресори задължителен инструмент във всеки дом.

 

Предимства на акумулаторните компресори

 

Предимство на акумулаторния компресор е батерията, която Ви позволява да я презареждате многократно. Тези преносими компресори са идеални за повечето пневматични инструменти на строителната площадка или на открито, практически могат да се използват почти навсякъде, където няма електричество.

 

Малкият размер на тези машини за създаване на нагнетен въздух са все по-търсени и предпочитани.

 

Защо да изберете акумулаторни компресори от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме акумулаторни компресори, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.