Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 244 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 244 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни машини за рязане на арматура

Акумулаторните машини за рязане на арматура се използват за рязане на шпилки от мека и неръждаема стомана. Те имат перфектен баланс и малко тегло, както и голяма продуктивност само с едно зареждане на батерията.

 

Акумулаторните ножици за арматура имат дизайн, който разрешава на инструмента да работи върху теглото и когато е инсталиран на повърхността.

 

Някои видове акумулаторни машини за рязане на арматура са с автоматичен контрол на оборотите в зависимост от натоварването. Страничната ръкохватка може да се нагласи в различни положения за лесна и удобна работна дейност с инструмента. Компактният дизайн е много подходящ за работа с инструмента над главата и в трудни за достъп места.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите акумулаторни машини за рязане на арматура на марките MAKITA и MILWAUKEE.

 

Защо да изберете акумулаторна машина за рязане на арматура от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме акумулаторни машини за рязане на арматура, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка и гаранция до 3 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.