Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни нагери и ножици за ламарина

Акумулаторната ножица за ламарина се нарича още нагер. С нагерите може да режете много по-лесно тънък метал/ламарина без да се увреди неговото покритие, както може да се случи използвайки ъглошлайф или подобни машини. Този вариант ножици на батерии е еднозначно за предпочитане при работа с покривни материали, защото разпъването на кабел по покрива е доста проблематично. Освен това, при използване на мрежови ножици за ламарина можем да повредим кабела в острите краища на метала. При използване на акумулаторна ножица за ламарина можете да разрежете лист със значителна дебелина.

 

Видове ножици

 

Видовете ножици за ламарина са листови ножици и нагери. Всеки тип има своите предимства и особености.

 

Функции на акумулаторните инструменти за рязане за ламарина

 

Акумулаторните ножици за ламарина имат Li-Ion батерия и са за предпочитане. Тези модели имат функция за защита от рестартиране, която предпазва уреда от случайно включване дори при поставена батерия и задействан пусков ключ на уреда. Наличен е и индикатор за защита на уреда от претоварване. С акумулаторната ножица за ламарина ще бъдете в състояние да се сбогувате с излишните нерви и губене на време. Тя се откроява с бързина на рязане както в прави линии, така и криволинейно.

 

Професионалните нагери за метал се отличават от обикновените с лекото си тегло и компактната си конструкция, което позволява работа с една ръка. Съвременните акумулаторните ножици в раздела са проектирани по интелигентна система, предотвратяваща претоварване на машината и батерията.

 

Закупете висококачествени модел акумулаторни ножици за ламарина на утвърден производители. Всичко това на един клик чрез онлайн магазин „Баш Майстора“.


Възползвате се сега и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.