Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 263 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 263 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни ножовки

Акумулаторните триони тип ножовка са идеален избор за рязане на дърво, метал и други материали. Те не могат да направят точен срез, но за сметка на това режат бързо и безпроблемно всички типове материали само със смяна на режещия инструмент. Така наречените саблени триони се различават основно по капацитета на батерията и хода на ножа. Те могат да работят и с различни видове ножове, а смяната им се извършва лесно и бързо. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете акумулаторни триони тип ножовка на голяма част от водещите марки на пазара – BLACK&DECKER, DEWALT, MAKITA, METABO и др.

 

Акумулаторната ножовка DEWALT DCS388N е мощен електроинструмент с максимална дълбочина на рязане 300 мм. Служи за рязане на почти всички материали – дърво, метал, камък и др.

 

Акумулаторната ножовка DEWALT DCS389T2 се доставя с куфар с 2 батерии и зарядно устройство. Ръкохватката е с меко гумено покритие, а вградената светодиодна подсветка се включва автоматично със стартирането на мотора.

 

Акумулаторната ножовка BLACK&DECKER BDCR18 e със спирачка на двигателя за сигурност при работа. Защитена е от прах и влага.

 

Акумулаторната ножовка DEWALT DCS367N е изключително компактен с иновативен дизайн, идеално подходящ за използване в затворени пространства, както и при работа с една ръка чрез балансиран дизайн. Четирипозиционната скоба за рязане позволява плавно рязане и подобрена гъвкавост.

 

Акумулаторната ножовка DEWALT DCS369 NT е предназначен за рязане на дърво, стоманени профили и тръби. Регулирането на скоростта помага за оптималното рязане на различни материали.

 

Акумулаторната ножовка DEWALT DCS380N е подходяща за рязане на почти всички материали – дърво, метал, камък. Бързо и лесно се сменя режещия нож.

 

Акумулаторната ножовка DEWALT DCS396N е идеална за рязане на глинен блок (Poroton), Class 12. Има две дълготрайни остриета за рязане, работещи в противоположни посоки, така че материалът няма да се движи, докато се реже.

 

Акумулаторната ножовка HITACHI/HIKOKI CR12DA се захранва с 12V Li-Ion батерия. Корпусът е изработен от устойчиви материали, а удобната дръжка допринася за комфортната работа.

 

Акумулаторната ножовка HITACHI/HIKOKI CR18DA е с ергономичен корпус, който позволява работа и с една ръка. Оборудван е с контролна електроника, функция за заключване на превключвателя и система PL за смяна на ножчето без инструменти.

 

Акумулаторната ножовка HITACHI/HIKOKI CR18DBL се доставя без батерия и зарядно устройство. Корпусът е изработен от устойчиви материали, а удобната гумирана дръжка допринася за комфорта при работа.

 

Акумулаторната ножовка RAIDER RD-RS31 има механизъм, улесняващ закрепването и замяната на ножа, който е със стандартен за този вид машини опашка. Машината разполага и с регулиране на скоростта, допринасяща за рязане на деликатни материали.

 

Акумулаторната ножовка RAIDER RD-RSL01 Solo се характеризира с конструкция, позволяваща близко рязане до ръбове. Конструирана е за рязане близо до ръбовете на клони и ламинат.

 

Акумулаторната ножовка RAIDER RDP-SRS20 Solo е със спирачка на двигателя за сигурност при работа. Предназначена е за хора, които имат нужда от мултифункционалност и оперативна съвместимост на една батерия с много машини.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите акумулаторни триони тип ножовки на марките MAKITA, METABO и BOSCH.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.