Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 241 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 241 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Акумулаторни прахосмукачки

Акумулаторните прахосмукачки са предназначени както за леко, така и за основно чистене в дома, автомобила и неголеми площи. Те са изключително подходящи за сухо чистене. Тези прахосмукачки разполагат с многобройни предимства пред електрическите прахосмукачки – те се характеризират с ниски нива на шум и са достатъчно мощни за чистене на стандартни домашни замърсявания.

 

Акумулаторните прахосмукачки са леки и компактни и не зависят от електрическото захранване. Предлагат се във варианти с или без батерия и зарядно. Тези, които са подходящи за сухо и мокро чистене, могат да работят както на ток, така и на акумулаторни батерии, което ги прави изключително подходящи и за места, при които липсва електрическа мрежа.

 

Когато избирате безкабелна прахосмукачка трябва да имате предвид нейните отличителни качества и да ги предвидите със ситуацията. Други съществени характеристики са мощност, напрежение, капацитет на контейнера, максимален вакуум и други.

 

Онлайн магазин „Баш Майстора“ предлага на Вашето внимание широка гама от прахосмукачки на батерии с възможност за чистене в мокър и сух режим. С тях чистенето на офиса и склада е леснодостъпно, а по-мощните машини са подходящи за чистене на фабрики, търговски магазини и други промишлени площи.

 

Ползването на прахосмукачка за строителни отпадъци по време на строително-монтажни работи защитава Вашето здраве и подобрява условията на работната площадка.

 

Защо да изберете акумулаторна прахосмукачка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме безкабелни прахосмукачки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете акумулаторни прахосмукачки за сухо и мокро чистене от най-висок клас производители като:

  • BLACK&DECKER
  • BOSCH
  • DEWALT
  • HIKOKI
  • MAKITA
  • KARCHER
  • METABO
  • RAIDER
  • STIHL.
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.