Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 921 продукта и наличност над 3 965 247 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 921 продукта в наличност.
3 965 247 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни такаламити

Такаламит на батерия се използва в работилници и сервизи и служи за гресиране и смазване. Целта им е нанасяне на масло, грес или друг вид смазочна течност чрез накрайник или удължение в определена точка.

 

Акумулаторните такаламити са чудесни за предотвратяване на умората на потребителя по време на работа и са най-добри при по-големи работни места, когато е необходимо нанасяне на по-голямо количество масло и грес.

 

Имат голяма маневреност и отлично управление благодарение на олекотения си и компактен дизайн.

 

Характерни особености на акумулаторния такаламит

  • значително работно налягане
  • ергономичен дизайн
  • литиево-йонна батерия
  • гъвкава употреба
  • здрав ергономичен дизайн

 

Високото работно налягане позволява обработката на всякакъв вид греси. Машината се държи удобно в ръката и позволява приятна работа без умора благодарение на ергономичния си дизайн.

 

Индикацията за зареждане на батерията предоставя информация за достъпните енергийни запази по всяко време.

 

Здравият ергономичен дизайн на акумулаторния такаламит гарантира продължителен експлоатационен живот, устойчив е на повреди, предизвикани от замърсяване.

 

Някои видове такаламити на батерия имат иновативен филтър на помпата, който помага за предотвратяване преминаването на мръсотия през механизма на помпата, гъвкав маркуч, планиран за достигане на недостъпни места и други. Повечето имат вградена система срещу претоварване.

 

Максималното работно налягане на някои от марките акумулаторни такаламити позволява използването им при опъване на верижни вериги на тежки машини и селскостопански машини.

 

Защo да изберете акумулаторен такаламит от Bashmaistora.bg

 

Разнообразни продукти и детайлно описание – подбрали сме разнообразни акумулаторни такаламити, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара. Също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от нашите предложения са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

 

При нужда от помощ не се колебайте да се насочите към нашите експерти за допълнителна консултация.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.