Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 356 продукта и наличност над 3 825 997 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 356 продукта в наличност.
3 825 997 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни вентилатори

Акумулаторните вентилатори са най-ефикасният начин да се справите с влагата, лошата миризма, мократа мазилка, прекомерното нагряване на компютри, сървъри и други. Те са основно средство за поддържане на благоприятна работна среда за много хора.

 

Изключително полезни са при вътрешни ремонти. Те са мощни, леки, преносими и спомагат за по-бързото съхнене на прясно измазаните стени, било то с боя или вид шпакловка.

 

Акумулаторните вентилатори са с издръжлив дизайн, конструиран по начин, който да издържа на влиянията на околната среда. Идеални са за осигуряване на повишена въздушна циркулация при необходимост от изсъхване на боя и мазилки или охлаждане на работната площадка.

 

Благодарение на малките си размери акумулаторните вентилатори не заемат излишно пространство и могат да бъдат поставени практически навсякъде. Имат здрава основа, която им осигурява стабилност по време на работа.

 

Как да изберем подходящ акумулаторен вентилатор?

 

Изборът на подходящ вентилатор в голяма степен зависи от конкректното приложение, така и от състоянието на работната среда.

 

Основните фактори, които трябва да се имат предвид при избиране, са:

  • дебит
  • мощност
  • размери
  • специфично предназначение
  • специфика на работната среда.

 

Производство, приложение и мобилност

 

Произвеждат се от високотехнологични метали, най-често стоманени сплави, известни със своята здравина. Предвид факта, че самите материали, от които се произвеждат са по-яки, дебелината им обичайно е по-малка от тази на обикновените вентилатори.

 

Акумулаторните вентилатори намират приложение в производството. Често се употребяват за вентилация на големи складове и халета. Подходящи са за изсмукване на вредни пари в работна обстановка, както и за изсушаване на килими във фирми, които предлагат услуги в професионалното почистване. Те биват два вида – фиксирани и мобилни. Първите са част от цялата вентилационна система, а мобилните са тези, които трябва да имат метална решетка, покриваща перките им, за да се възпрепятства нараняване или щета.

 

Защо да изберете акумулаторен вентилатор от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме професионални акумулаторни вентилатори, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 3 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.