Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 607 продукта и наличност над 3 695 438 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 607 продукта в наличност.
3 695 438 Артикула.
Подреди по
Резултати

Алуминиеви чукове

Алуминиевите чукове са инструменти за удари и се използва алуминий като материал за главата им. Тези видове чукове се различават от традиционните стоманени по отношение на материала на главата, който е алуминиев вместо стоманен.

 

Алуминиевите чукове имат ръкохватка, изработена от дървото ясен. Главата и дръжката са фиксирани чрез пръстен. Популярни са в доста индустрии и намират приложения поради своите уникални характеристики и предимства.

 

Въпреки своите предимства алуминиевите чукове не са подходящо за всички работни дейности. Те са по-меки от стоманените чукове и могат да се износват по-бързо при интензивна работа. 

 

Защо да изберете алуминиев чук от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме алуминиеви чукове, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.