Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 825 продукта и наличност над 3 814 935 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 825 продукта в наличност.
3 814 935 Артикула.
Подреди по
Резултати

Анкери набивни

Набивните анкери са с вътрешна резба за монтаж с предварително позициониране. При монтиране с ударни инструменти анкерният ръкав се отваря и разширява в пробития отвор на стената.

 

Подходящи са за винтове или болтове с метрична резба. Малката дълбочина на монтаж намалява времето за пробиване на отвора, спестявайки разходи. Изравненият с повърхнината анкер разрешава многократно демонтаж и монтаж на елемента за прикрепване.

 

Приложение и използване на набивните анкери

                 

Набивните анкери са сертифицирани за ненапукан бетон и системен последователен монтаж на конструкции в зоната на опън.

 

Подходящи са за бетон B15 и естествен камък с плътна структура. Използват се за анкериране на тръбопроводи, вентилационни тръби, противопожарни системи, решетки, кабелни канали и други.

 

Защо да изберете набивен анкер от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме набивни анкери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.