Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 092 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 092 Артикула.
Подреди по
Резултати

Анкери сегментни

Сегментният анкер е подходящ за проходен монтаж и закрепване на детайли в бетон и плътен камък. При затягане на шестостенната гайка анкерът се издърпва в разширителната скоба и я разширява в стенния отвор.

 

Предимства и начин на действие на сегментните анкери

 

Оптимизираната за разширение скоба осигурява равномерно натоварване за най-големи допустими товари и малко разстояние от ръбовете и осови разстояния на структурните елементи, както и безопасно разширяване дори в напукан бетон. Сегментните анкери имат лесен монтаж, тъй като за затягане са необходими само няколко завъртания.

 

Приложение на сегментните анкери

 

Сегментните анкери служат за фиксиране на стоманени конструкции, парапети и релси, конзоли, стълби, кабелни канали, машини, стълбища, портали, фасади, прозоречни елементи, дървени конструкции и други.

 

Защо да изберете сегментен анкер от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме сегментни анкери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.