Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 142 продукта и наличност над 4 099 870 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 142 продукта в наличност.
4 099 870 Артикула.
Подреди по
Резултати

Анкери винтови

Винтовите анкери могат да бъдат с различен външен диаметър. Самозадържащият се винт за бетон за проходен монтаж е с предварително позициониране.

 

Когато винтът се завинтва в отвора, резбата прониква в бетона и осигурява сцепление като при анкериране. Монтажът и регулирането в една работна стъпка спестяват време. Действието без разширение позволява ефективно анкериране с малки осови разстояния и разстояния от ръбовете. Стегнатата резба осигурява лекота при завинтване.

 

Има напълно отстраним анкер, което означава, че е особено подходящ за временно фиксиране (при кофраж). Възможността за повторна употреба на винтовете намалява разходите.

 

Приложение на винтовите анкери

 

Винтовите анкери служат за фиксиране на перила, конзоли, стълби, кабелни кутии, машини, врати, фасади, прозоречни елементи, летви, метални профили и парапети, водачи за проводници, вериги, кабели, перфорирани ленти, вентилационни тръби, конструкции от дърво и метал, окачени тавани и други.

 

Защо да изберете винтов анкер от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме винтови анкери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.