Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 416 продукта и наличност над 4 407 264 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 416 продукта в наличност.
4 407 264 Артикула.
Подреди по
Резултати

Анкери винтови

Винтовият анкер FISCHER FBS 6x55 M8/19 е с външен диаметър М8. Самозадържащият се винт за бетон за проходен монтаж е с предварително позициониране. Когато винтът се завинтва в отвора, резбата прониква в бетона и осигурява сцепление като при анкериране. Монтажът и регулирането в една работна стъпка спестяват време. Действието без разширение позволява ефективно анкериране с малки осови разстояния и разстояния от ръбовете. Стегнатата резба осигурява лекота при завинтване. Служи за фиксиране на перила, конзоли, стълби, машини, врати, фасади и др.

 

Винтовият анкер FISCHER FBS 6x55 M8/M10 е с вътрешна резба М8/М10. Има напълно отстраним анкер, което означава, че е особено подходящ за временно фиксиране (при кофраж). Стегнатата резба осигурява лекота при завинтване. Възможността за повторна употреба на винтовете намалява разходите. Крепежните елементи са с различен дизайн на главата. Винтовият анкер служи за фиксиране на кабелни кутии, машини, прозоречни елементи, летви, метални профили и парапети, водачи за проводници и др.

 

Винтовият анкер FISCHER FBS II 6x35 M8/M10 е с напълно отстраним анкер, особено подходящ е за временно фиксиране (при кофраж). Монтажът и регулацията в една работна стъпка спестяват време. Стегнатата резба осигурява лекота при завинтване. Винтовият анкер намира приложение за фиксация на вериги, кабели, перфорирани ленти, вентилационни тръби, перила, конзоли, стълби и др.

 

Винтовият анкер FISCHER FBS II S 10x160 M14 е идеалното решение за най-добър комфорт при монтажа. Специалната геометрия на зъбите позволява бързото нагряване на бетона. Няма нужда от почистване на дупките за инсталации в таван или под. За монтажа на анкера се използва специален TORX бит. Подходящ е за закрепване на парапети, защитни прегради, конзоли, кофражи и др.

 

За монтажа на винтовите анкери FISCHER FBS II S (10x200 M12, 14x100 M14, 14x150 M14) се използва специален TORX бит. Те са подходящи за закрепване на предпазни парапети, кофражи и др. Специалната геометрия на зъбите може бързо да нареже бетона. Няма нужда от почистване на дупките за монтажа в тавана или пода.

 

Винтовият анкер FRIULSIDER 72000 14x100 мм е изработен от стомана с поцинковано покритие. Прилага се върху бетон или плътен камък. Работната му дължина е 100 мм.

 

В категорията Строителен крепеж на магазини „Баш Майстора“ ще откриете разнообразие от дюбели, куки, пирони и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.