Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 065 705 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 065 705 Артикула.
Подреди по
Резултати

Анкери втулкови с болт

Втулковите анкери с болт са лесни за монтаж и са приложими на много места. Когато затягане шестостенната гайка, издърпайте заостреният болт в разширителната скоба, така тя се разширява в стенния отвор.

 

Резката с форма на полумесец върху ръкава оказва влияние върху свиването на дължината на затягане. Това позволява елементът да бъде здраво закрепен към бетонната повърхност. Версията FSA-S на крепежен елемент е с нов и перфектен дизайн – няма показваща се резба след монтаж. Металният анкер е изработен от галванично поцинкована стомана.

 

Втулковите анкери с болт е добре да се използват само в сухи помещения. Подходящи са за бетон C12/15 до C50/60 и естествен камък с плътна структура.

 

Приложение на втулковите анкери с болт

 

Втулковите анкери с болт имат най-добро приложение към бетон и плътен камък. Най-подходящи са за стоманени конструкции, решетки, перила, конзоли, стълби, машини, портали, парапети.

 

Защо да изберете втулков анкер с болт от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме втулкови анкери с болт, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.