Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 066 110 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 066 110 Артикула.
Подреди по
Резултати

Анкери втулкови с болт за тежки закрепвания

Втулковите анкери с болт са подходящи за тежки натоварвания в зоните на опън и натиск. Когато затягате болта, конусът се издърпва в разширителния ръкав, който се разширява с натиск в стенния отвор. Болтът се поставя лесно с няколко леки удара на чук.

 

Втулковият анкер с болт за тежки закрепвания е подходящ за бетон B 15 и естествен камък с плътна структура. Влиза в употреба при стилни крепежи и при най-високи натоварвания на опън и срез при проходен монтаж.

 

Приложение на втулковите анкери с болт за тежки закрепвания

 

Втулковите анкери с болт за тежки закрепвания служат за фиксиране на стоманени конструкции, парапети, конзоли, стълби, кабелни канали, машини, стълбища, портали, фасади, прозоречни елементи и други.

 

Защо да изберете втулков анкер с болт за тежки закрепвания от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме втулкови анкери с болт за тежки закрепвания, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.